Osika thermo, obkladová palubka P&D, 15x120mm

Kód: 21-0085568 21-0085558 21-0085458 21-0085258 21-0085158 21-0085159 21-0085160 21-0085161 21-0085162 21-0085163 21-0085164 21-0085165 21-0085166 Zvolte variantu
453 Kč 478 Kč 503 Kč 529 Kč 554 Kč 579 Kč 604 Kč 629 Kč 654 Kč 680 Kč 705 Kč 730 Kč 755 Kč od 453 Kč 374 Kč bez DPH 395 Kč bez DPH 416 Kč bez DPH 437 Kč bez DPH 458 Kč bez DPH 479 Kč bez DPH 499 Kč bez DPH 520 Kč bez DPH 540 Kč bez DPH 562 Kč bez DPH 583 Kč bez DPH 603 Kč bez DPH 624 Kč bez DPH od 374 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Skladem u dodavatele Zvolte variantu
Délka, mm
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Obkladová palubka P&D, ostré hrany, prodloužené pero

Cena za běžný metr 251,69 kč s DPH

Balení 6 ks (cena je uvedena za 1 ks)

Toto zboží lze odeslat nebo vyzvednout osobně až po plné úhradě faktury převodem

Detailní informace

Vážení zákazníci, Fotografie jsou pouze orientační. Snažíme se o maximální přesnost fotografií, bohužel nemůžeme vždy zaručit jejich 100% správnost.

Detailní popis produktu

Osika thermo je tepelně upravené dřevo, které se vyrábí za použití moderní technologie, kdy se zpracovává za pomocí tepla a páry při teplotě 160-240 °C bez použití chemických látek. Standardně dodáváme dřevo zpracované teplotou na  212 °C. Thermo úpravou se přírodnímu dřevu zvyšuje stabilita a odolností vůči nepříznivým vlivům okolního prostředí.Nevýhodou je křehnutí dřeva, úprava zhoršuje mechanické vlastnosti dřevin.

Výhody:

  • Trvanlivost
  • Tepelné vlastnosti – o 20-25% nižší než neošetřené dřevo)
  • 100% přírodní
  • Snížení vlhkosti o 40-50%
  • Odolnost vůči hmyzu 
Oblast využití: Interiér
Délka: Podle vaší žádosti můžeme vyrobit dřevěné desky v jiné délce. Prosím, napište nám do komentářů, jakou délku desek preferujete.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: